Ptysie na słono

24 czerwca 2016 Przekąski  Brak komentarzy

GD Star Rating
loading...

Polecam ptysie na słono z pastą z tuńczyka ale możesz użyć dowolnej ulubionej.

Składniki i wykonanie ptysi znajdziesz tutaj.

Pasta z tuńczyka:

  1. puszka tuńczyka w kawałkach w oleju
  2. 2 jajka ugotowane na twardo
  3. mała młoda cebulka
  4. sól, pieprz
  5. odrobina majonezu

Jajka zetrzyj na tarce jarzynowej, cebulkę posiekaj w kostkę, wymieszaj z tuńczykiem. Dopraw solą i pieprzem, dodaj odrobinę majonezu. Ptysie po wystudzeniu przekrój na pół i faszeruj. Smacznego!

Ptysie na słono, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Zostaw odpowiedź

Możesz używać tych tagów HTML i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>