Pasta z jajek z makrelą

26 marca 2013 KolacjeŚniadaniaWielkanoc  Brak komentarzy

GD Star Rating
loading...

Smaczna pasta do chlebka na śniadanie lub kolację, można jej użyć do faszerowania jajek wtedy zamiast całych jaj dodaj tylko żółtka i faszeruj połówki białek. Polecam na świąteczny stół. SMACZNEGO!

Składniki:

  • 1 mała makrela
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • pęczek szczypioru od dymki
  • 2 średnie ogórki kiszone
  • majonez
  • sól i pieprz

Obrać mięsko z ryby, rozdrobnić, jajka i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, posiekać szczypiorek. Wymieszać wszystko, doprawić solą i pieprzem dodać majonez i gotowe.

Zostaw odpowiedź

Możesz używać tych tagów HTML i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>