Francuskie z gruszką i serem pleśniowym

3 kwietnia 2016 Przekąski  Brak komentarzy

GD Star Rating
loading...

A dziś proponuję szybką przekąskę – tylko trzy składniki.

Składniki:

  1. domowe lub gotowe ciasto francuskie – ok 400g
  2. gruszka
  3. 150 g sera z niebieską pleśnią

Ciasto podziel na kwadraty lub prostokąty średniej wielkości, gruszkę obierz i pokój w pół – plasterki, ułóż na cieście, następnie posyp pokruszonym serem. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 200 °C ok 15-20 min. Smacznego!

Francuskie z gruszką i serem pleśniowym, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Zostaw odpowiedź

Możesz używać tych tagów HTML i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>