Domowy paprykarz

22 maja 2015 KolacjePrzekąskiŚniadania  Brak komentarzy

GD Star Rating
loading...

Polecam domowy paprykarz, świetne smarowidło do chleba. Delikatnie pikantny, słodko – kwaśny.

Składniki:

  1. 2 puszki tuńczyka w sosie pomidorowym
  2. 1/2 torebki ugotowanego ryżu
  3. 3 kopiaste łyżki pasty paprykowo – bakłażanowej
  4. odrobina soli i czerwonej ostrej papryki w proszku

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, dopraw solą i papryką, i gotowe. Smacznego.

Zostaw odpowiedź

Możesz używać tych tagów HTML i atrybutów: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>